Rudar slavio protiv Kozare u prijateljskom meču

Tim iz Prijedora slavio sa 2:1

Rudar slavio protiv Kozare u prijateljskom meču

Kozara i Rudar Prijedor danas su na stadionu u Krupi na Vrbasu odigrali prijateljski meč. Više razloga za slavlje na kraju je imao Rudar koji je slavio rezultatom 2:1. 

Izabranici Vuleta Trivunovića odigrali su čvrsto poluvrijeme protiv jesenjeg šampiona Prve lige RS, ali zahvaljujući autogolu Raspudića od 44. minute Prijedorčani su imali minimalnu prednost.

U nastavku utakmice Kozara je uspjela izjednačiti. U 60. minuti stvari na početak je vratio Radoja, da bi nakon nešto više od deset minuta Rudar ponovo došao do prednosti, a to je ujedno bio i posljednji gol na meču.

Prvenstvo u Prvoj ligi RS se nastavlja 17. i 18. marta. Kozara će na otvaranju drugog dijela sezone ugostiti Slobodu iz Mrkonjić Grada, dok će Rudar Prijedor gostovati kod Slavije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prijateljska utakmica:

Kozara - Rudar Prijedor 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi