Rudiger: Hazard je najbolji fudbaler nakon Messija

Smatra ga boljim od Ronalda

Rudiger: Hazard je najbolji fudbaler nakon Messija

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger proglasio je svog saigrača iz Chelseaja Edena Hazarda drugim najboljim fudbalerom na svijetu.

Prema mišljenju ovog stopera, Hazard je trenutno bolji fudbaler od Cristiana Ronalda, Kyliana Mbappea, Neymara i ostalih igrača koji sačinjavaju samu fudbalsku elitu.

"Za mene je najbolji igrač svijeta Lionel Messi, a nakon njega odmah slijedi Eden Hazard. Mbappe je nevjerovatno brz igrač, fantastičan je ali još nije na nivou ovih najboljih svjetskih igrača", rekao je Rudiger.

Chelsea je novu sezonu u Premier ligi započeo sjajno sa četiri pobjede iz isto toliko mečeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iskreno, i ja sam iznenađen takvim početkom, pogotovo zato što su se Hazard i Kante zbog obaveza na Svjetskom prvenstvu kasno priključili ekipi. Međutim, sada su u dobrom stanju, impresivni su", dodao je njemački fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi