Rugani napušta Juventus, dva kluba zainteresovana

Gdje će nastaviti karijeru?

Rugani napušta Juventus, dva kluba zainteresovana

Esmer Oštraković

Čak i prije dolaska De Ligta, Rugani nije imao posebno veliku minutažu, ali ona je bukvalno nikakva nakon dolaska Holanđanina.

On je tada prebačen na klupu, te je De Ligt momentalno postao standardni prvotimac, iako je imao nekoliko grešaka u svojoj igri.

Za Ruganija se govorilo da ima veliku perspektivu da postane budućnost Juventusove odbrane, ali čini se da od toga nema ništa.

On će u januaru vrlo vjerovatno promijeniti sredinu, ali i ligu, te bi karijeru mogao nastaviti na Otoku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, za njegove usluge su zainteresovani Arsenal i Manchester United, kojima ne cvjetaju ruže ove sezone, posebno kada je defanziva u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi