10

Komentari (10)

ryan.giggs
Da bi se zaustavio jedan Messi ipak je potrebno više iskustva i godina nego ima Davies.
LOLLOL
Ali su se Bavarci nafurali, Messi de ih molim te ziv bio sredi samo zbog toga. Eto ovaj djecak ce srediti Messija
miki30
Ma ko je se nafuro? Vidiš da novine ovih dana seru, pogotovo one Njemačke. Kao Bayern podcjenjuje Barselonu. Pa gdje ćeš bolan podcjeniti Barsu ili Barsa Bayerna, to je četvrtfinale jedna tekma, malo sreće i to je to. Šanse po mom 50 - 50 %. A ovo nije istina, samo novine kenjaju.
LOLLOL
Bgm puno izjava je bilo od Mateusa, Rumenige i ostalih. Proziva se Barca, Ter Stegen, Messi ha hu... To Bavarci uvijek rade. Pa nedavno je onaj imbecil od Hoenesa rekao da ako Ter Stegen bude branio za Njemacku povlace sve igrace Bayerna iz repke. Zamisli koliki majmun moras biti
bosna
Nije ga trebalo sređivati sami su sebe sređivali ?
makelele
Messija samo messi moze zaustaviti...
miki30
A Bešić? Hahahah kae strpo ga u padže!!
makelele
Argentina pobjedila i ovaj ga strpo kao u dzep...
mrki_ba
Kanadjanin davies nije amerikanac ;)
nodi_11
Tesko da neko moze zaustaviti Messi u kontinuitetu. S tim da i on treba podršku ostalih igraca, kako bi mu otvorili prostor. Finale prije finala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.