Sa zvukom sirene: Šest transfera naknadno završeno, među njima i onaj bh. reprezentativca?

Čekaju se zvanične potvrde

Sa zvukom sirene: Šest transfera naknadno završeno, među njima i onaj bh. reprezentativca?

E. Škorić

Još nekoliko transfera potvrđeno je danas u Engleskoj do 18 sati, do kada je bio otvoren prelazni rok.

Iako je prelazni rok gotov, još uvijek dolaze potvrde nekih transfera koji su naknadno ozvaničeni i bit će "priznati" jer je papirologija na vrijeme završena i predana u Savez.

Novinar Sky Sports Newsa, Geraint Hughes, ima najnovije vijesti o prelasku Davida Luiza iz Chelseaja u Arsenal .

"Znamo da je naknada dogovorena oko 8 miliona funti i da je to dvogodišnji ugovor. Treba ih samo potpisati, zapečatiti i dostaviti prije 19 sati", kazao je Hughes.

Smatra se da je šest poslova završeno nakon isteka prelaznog roka i još nisu stigle zvanične potvrde, a između ostalih to je Luizov prelazak u Arsenal, zatim Alexa Iwobija iz Arsenala u Everton...

Navodno je i bh. reprezentativac Muhamed Bešić na toj listi, a on bi trebao da potpiše za Sheffield United. Osim Sheffielda, za potpis igrača Evertona borio se i Fulham, no igrač preferira ostanak u Premier ligi i zato je odabrao Sheffield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi