Stigao upit za Muhameda Bešića, Everton želi da ga se riješi pošto-poto

Fulham počeo pregovore

Stigao upit za Muhameda Bešića, Everton želi da ga se riješi pošto-poto

M. Šljivak

Muhamed Bešić bi već sutra mogao imati novi klub.

Ekipa Evertona čini sve kako bi ga se riješila u ovom prelaznom roku, a prema navodima engleskih medija, spremni su ga se odreći pošto-poto.

Danas je na Goodison stigao službeni upit za bh. fudbalera. Londonski Fulham ga želi dovesti u svoje redove do kraja prelaznog roka i vrlo lako bi se moglo desiti da Bešić od sutra postane član Cottagersa.

Cijena od pet miliona funti će sasvim sigurno biti smanjena. Rukovodstvo Evertona svim silama želi da se riješi pojedinih fudbalera, a među njima je i Bešić.

Fulham je otvorio pregovore. Čeka se odgovor čelnika Karamela, a sve bi trebalo biti poznato veoma brzo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešić je od 2014. godine član Evertona. Odigrao je međutim samo 56 utakmica za klub, a prethodne dvije sezone bio je na posudbi u Middlesbroughu.

Ugovor sa timom iz Liverpoola ga veže na još dvije godine, ali nema dileme da njega više nećemo gledati u dresu ovog tima.

Top Komentari

Orne
Ovaj mali veze nema sa fudbalom
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi