Prvoligaška bomba: Igman u borbi za tron doveo dojučerašnju 'desetku' jesenjeg prvaka GOŠK-a
FOTO: FK Igman Konjic

Ozvaničena saradnja, odmah se priključuje novim saigračima

Prvoligaška bomba: Igman u borbi za tron doveo dojučerašnju 'desetku' jesenjeg prvaka GOŠK-a

S. Mlaćo
Sabahudin Jusufbašić je novi član FK Igman Konjic, kao što je to SportSport.ba jutros i najavio.

Jusufbašić je definitivno najzvučnije ime zimskog prelaznog roka u Prvoj ligi FBiH, s obzirom da ponajbolja 'desetka' lige stiže iz redova jesenjeg prvaka i glavnog konkurenta Igmana ekipe GOŠK-a iz Gabele.

Jusufbašić je danas potpisao ugovor sa Igmanom te će se odmah priključiti ekipi na pripremama u Međugorju, gdje se nalaze izabranici Adnana Elezovića.

“Sabahudin Jusufbašić je novi igrač FK Igman Konjic! Sabahudin Jusufbašić stiže iz ekipe NK GOŠK Gabela, ima 32 godine i igra na poziciji napadača!“, stoji u objavi FK Igman Konjic.

Iskusni nogometaš sa premijerligaškim iskustvom na kraju prvog dijela sezone razišao se sa GOŠK-om, a zatim je stigao poziv Igmana s kojim je brzo dogovorio saradnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za SportSport.ba je kratko kazao da su čelnici Igmana bili veoma korektni te da se raduje novom izazovu, ali i da većinu saigrača dobro poznaje.

Jusufbašić je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za NK Iskra, FK Sloboda, FK Olimpik, FK Velež, HNK Čapljina, NK Travnik, NK Zvijezda...

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti