Šabanadžović: Žao nam je što nismo napravili bolji rezultat protiv Njemačke

Zmajići se spremaju za Vels

Šabanadžović: Žao nam je što nismo napravili bolji rezultat protiv Njemačke

E. Čaušević

Mlada reprezentacija BiH okupila se u ponedjeljak na Ilidži pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Velsa.

Izabranici Vinka Marinovića će 19. novembra igrati u gostima protiv Velsa, a naš tim će u Sarajevo boraviti sve do 17. novembra. Danas su Zmajići odradili novi trening u Butmiru.

Pred utakmicu protiv Velsa govorio je i vezni igrač našeg tima Anel Šabanadžović.

"Atmosfera je, kao i uvijek u ovoj selekciji, odlična. Odradili smo dva treninga i predstoji nam upoznavanje sa protivnikom. Nadamo se dobrom rezultatu. Možemo biti zadovoljni dosadašnjim igrama u kvalifikacijama. Žao nam je što nismo napravili bolji rezultat protiv Njemačke. Slijedi nam Vels i vjerujem da možemo nastaviti sa kvalitetnim igrama i da ćemo osvojiti tri boda", rekao je Šabanadžović.

Naš mladi tim novi trening očekuje već sutra kada će od 11 sati trenirati ponovo u Butmiru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi