Bivši igrač Sarajeva srušio Lille!

Šabanović postigao gol za pobjedu

Bivši igrač Sarajeva srušio Lille!

Esmer Oštraković

Utakmicu 30. kola Ligue 1 odigrali su Angers i Lille, a domaća ekipa ostvarila je minimalnu pobjedu od 1:0.

Gosti su bili favoriti na ovoj utakmici, imali su zrelije prilike, ali su na kraju poraženi, a presudio im je bivši igrač Sarajeva, Šabanović.

Prva prava prilika viđena je u 39. minuti kada je David šutirao i gađao same rašlje, ali je domaći golman fenomenalno intervenisao.

u 65. minuti Bentaleb je sjajno šutirao, svi su vidjeli loptu u mreži, ali golman Lillea je to odbranio, te je ostalo 0:0.

Imao je Lille zatim nekoliko sjajnih prilika, a izdvaja se ona u 70. minuti akda je David ponovo šutirao, a golma domaćih opet sjajno brani.

Jedini gol na utakmici postigao je Halid Šabanović, bivši igrač Sarajeva koji je tako srušio Lille i donio veliku pobjedu svojoj ekipi.

Šabanović se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i matirao je gostujućeg golmana za jako važna tri boda Angersu.

Gol možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lille se nakon ovog poraza nalazi na 5. mjestu na tabeli sa 52 osvojena boda i ovo je sigurno korak nazad u borbi za nastup u Ligi prvaka.

Sa druge strane Angers je zadnji i imaju 14 osvojenih bodova, te je jako teško i zamisliti da mogu ostati u ligi i naredne sezone.

Top Komentari

nakopitam
DA JE OVO URADIO NEKI BIVSI IGRAC PROSJAKA SA SUGAVICE ILI ONAJ MALI UHLJUP HAMULIC, DO SADA BI NA OVOM PORTALU BILO NAJMANJE 10 NJEGOVIH SLIKA I RAZLICITIH NASLOVA I PRICA O TOME!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti