Šabić nakon pobjede: S obzirom da sam došao prije tri dana, moram reći da sam prezadovoljan
Šabić je startovao pobjedom na klupi TOŠK-a

Novi trener TOŠK-a smatra da je njegov tim bio bolji na terenu tokom cijelog meča

Šabić nakon pobjede: S obzirom da sam došao prije tri dana, moram reći da sam prezadovoljan

S. Pašalić

TOŠK je danas u 6. kolu Prve lige Federacije stigao do pobjede na svom terenu protiv ekipe Metalleghe rezultatom 2:1.

Domaći su do pobjede došli nakon preokreta s obzirom da su gosti vodili sa 1:0, a trener TOŠK-a, Nermin Šabić je dao svoj komentar na današnji susret.

"S obzirom da sam ja prije tri dana došao možda na jednu užarenu stolicu i nakon dobrih rezultata bila je ta serija, možda malo poljuljana atmosfera, međutim moram reći da sam prezadovoljan sa današnjom predstavom igrača, da su odigrali korektno."

"Ono što sam pretpostavio da mogu, oni su to ispunili. Utakmica puna ritma, mislim da smo tokom cijele utakmice kontrolirali susret bez obzira na primljeni gol. Znali smo da možemo, da imamo snage i znanja da dođemo do tog rezultata. Drugo poluvrijeme smo bili još agresivniji prema naprijed, dosta dobro, kažem zadovoljan sam s obzirom da sam sa ovim momcima tek tri dana, tako da...dobra utakmica"

Šabić se osvrnuo i na naredni susret protiv Budućnosti iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pa dobro, ja kažem najvažnije mi je da oni pružaju ovakve predstave. Nadam se da ćemo kroz ovaj period još bolje da se upoznamo, da pokušamo da dođemo do onog što želimo, do one igre, što ovi momci objektivno imaju, kvalitet...Ponavljam, najvažnije je da oni prezentiraju se kvalitetno i da odigraju dobre utakmice, a na kraju puno faktora odlučuje kakav će ishod biti tako da nije sve do nas, uglavnom nadam se da ćemo ponavljati ovakve igre"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije