Sabit Alispahić karijeru nastavlja u Njemačkoj

Nedavno napustio člana Prve lige RS

Sabit Alispahić karijeru nastavlja u Njemačkoj

S. Mlaćo
Sabit Alispahić karijeru, odnosno životni put nastavlja u Njemačkoj.

Alispahić se nedavno razišao sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, te i pored ponuda iz naše zemlje, odlučio je krenuti put Njemačke.

“Zahvaljujem se bivšem klubu, FK Sloboda na svemu, te zaista sam mišljenja da taj klub zaslužuje plasman u Premijer ligu“, kazao je Alispahić za SportSport.ba.

Alispahić je Slobodu stigao iz Igman Konjica, a nastupa je i za NK Metalleghe BSI, FK Sloboda Tuzla, te NK Travnik i NK Iskra Bugojno gdje je i ponikao.

U polusezoni iza nas upisao je 12 nastupa u prvenstvu RS te jedan u Kupu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sabit je brat Mehmeda Alispahića, nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje te bivšeg člana Sarajeva, Željezničara, Dinama, Rijeke, Slobode...

                                                                          

Top Komentari

2323
Bolje na baustelu u njemacku nego igrati 1.ligu RS ili Federacije..toliko o nasem fudbalu ili ti nogometu
2 1
sportskenovosti
Kakvu ovaj abraham karijeru nastavlja u njemackoj.,ide dečko maltu bacat i donere razvozit.,svaka čast i tome,nije ništa lose,ali treba napisati kako je.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi