17

Komentari (17)

rabodimis
Ima covjek izgovor za svaku situaciju, alal mu vera.. Dovoljna je izjava Vladana K. o razlici u pristupu i radu na treninzima, to nam je taman da znamo kako jos dugo necemo gledat nesto smisleno na terenu.. Sve kontam do terena je, naivno i glupo, a stvarnost je po onoj narodnoj: da rdjavom ku*cu svaka dlaka smeta.. Ako nam je je*eni Rakow zadaca jbes tu administraciju, trenere, igru, igrace i ulagace..
Ecosport
Trener druge ekipe Hajduka. Ne treba više riječi trošiti.
Uranija
Prije dva mjeseca pričao da nam fali malo fizičke spreme, i još uvijek nam priča istu priču. Bože sačuvaj mi kao da se trudimo da prosječne trenere dovodimo. Ako sa ovim igračima nakon 12 kola zaostaješ 10-12 bodova za vodećim ekipama onda si stvarno letva neviđena
Chico
Pa spremi vise ekipu, zalis se na spremu od kad si dosao. Evo sad imas 14 dana, sta hoces vise. Jedva cekam da vidim kako ces ih spremiti na zimu, ako ostanes trener.
Zgembic
**** te onaj ko te dovede bagro nesposobna
pjanke.sa
Pa hajde udrite neka treniraju povazdan sta je problem?
user1571956549
Podijelite im banane hahahahahaa
pjanke.sa
Usro mene bi bilo stid javit se
Miki2
Nedostaje nam Mirza Varesanovic ili neko ko bi igrao ofanzivno a ne dođemo gotov u šesnaest pa vratimo loptu Dizdarevića.
Uranija
E baš nam Mirza nedostaje, on bi bio baš dva koraka unazad.
pjanke.sa
Kakav bolan Mirza, samo Safet Susic!
Shaba
Ovaj Sablić se šprda s nama. Počeo drugi krug, lik priča o nedostatku kondicije, nez za šta onda on i ostatak stručnog štaba primaju platu. Idi jarane na vakat, dok se sezona spasit može.
Starigrad01
Neka momci.Kad uhvatimo niz sve ćemo stići i prestići.Imamo mi sve uslove za to.Vidjećete biće sve dobro na kraju ABD
Mingiling
pjanke.sa
@Starigrad01 isto tako mislim pasa! Ja nista bolje ne ocekuj do proljeca! Ako ne bude valjalo ni u proljece, drugi trener i dovidjenja. Dosta je vise mijenjanja u sred sezone. To je za neozbiljne klubove!
epson
Tebi poslije svake utakmice nešto fali, pakuj kifere nisi ti kalibar za Sarajevo
PRESEDAN
Kakva više sprema,tri mjeseca prošla,pa jel ti Leotar spreman smradu,poslije nas krenuli sa pripremama ubleho jedna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.