Sablić: Praktički smo poklonili gol Radniku

Široki Brijeg upisao poraz u Bijeljini

Sablić: Praktički smo poklonili gol Radniku

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je danas poražen od Radnika sa minimalnih 1:0.

 Iako se nalaze u dobroj formi u drugom dijelu sezone, Širokobriježani su upisali prvi poraz u drugom dijelu sezone, a trener tima sa Pecare Goran Sablić imao je šta reći nakon poraza u Bijeljini.

"Čestitam domaćinu na pobjedi. Znali smo kako će utakmica biti neizvjesna, tvrda. Uvjeti na travnjaku su bili puno bolji nego što se moglo očekivati. Otvorili smo jako dobro utakmicu. No, ne mogu se oteti dojmu kako smo u trenutcima naše dominacije praktički „poklonili“ gol domaćinu. Taj se gol na kraju pokazao presudnim. Kasnije smo bili malo nemirni, imali inicijativu, ali bez izrazitih prilika po gol domaćina. Sve u svemu, pobjeda FK Radnik Bijeljina je zaslužena", istakao je Sablić.

U narednom kolu Široki Brijeg će na svom terenu ugostiti Krupu. Taj meč igra se već u srijedu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vulin Dragan
PRAVI DZENTLMEN
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije