Sada je sve na svom mjestu: Batshuayi zvanično u novoj ekipi!
Foto: Screenshot

Batsman među "svojima"

Sada je sve na svom mjestu: Batshuayi zvanično u novoj ekipi! · Zvanično

Chelsea je dobio novog trenera, ali se na Stamford Bridgeu ništa nije promijenilo za Michyja Batshuayija. Sjajni Belgijanac, naime, ni ove godine nema mjesta u ekipi Chelseaja.

Nakon što je posljednju polusezonu proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, danas je ozvaničena njegova nova posudba.

Belgijski napadač će tako sezonu 2018/2019 provesti u La Ligi i to u ekipi Valencije - pa je sada, čini se, sve došlo na svoje.

Batshuayi, čiji je nadimak Batsman (eng. bat - šišmiš) je stigao u redove popularnih Šišmiša, a Valencija je adekvatnim videom obavijestila svoje navijače o dolasku novog pojačanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba dodati da još uvijek nije poznata struktura ugovora između Chelseaja i Valencije, tako da se ne zna da li isti sadrži opciju ili obavezu otkupa nakon posudbe. Inače, Batshuayi ima ugovor sa Chelseajem do 2021. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
pravi igrač u pravoj ekipi
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi