Igrači Liverpoola sretni i nasmijani pozdravljani navijače, a onda su oni vidjeli Maneovo lice

Senegalac je bio mislima negdje drugo

Igrači Liverpoola sretni i nasmijani pozdravljani navijače, a onda su oni vidjeli Maneovo lice

Endin Čaušević

Sadio Mane bi prema svemu sudeći ovog ljeta mogao napustiti Liverpool.

Mane je u Liverpool došao još na ljeto 2016. godine iz Southamptona i pokazao se kao veliko pojačanje. Senegalac je već nekoliko sezona ponajbolji igrač Redsa, te je izrastao u zaista odličnog igrača.

Ovaj 30-godišnjak ima ugovor s Liverpoolom na još godinu dana i odbio je mogućnost da produži saradnju, te navodno već ovog ljeta ima namjeru da promijeni klub.

Špekuliše se da je Mane već saigračima saopštio da odlazi, a u posljednje vrijeme najviše se povezuje s prelaskom u Bayer. Iako se u Liverpoolu nadaju da će ostati čini se da to neće biti slučaj.

Nakon poraza u finalu Lige prvaka navijači Liverpoola su svejedno sjajno dočekali igrače jučer kada su se vratili kući, a u centru pažnje bio je upravo Mane.

Dok su ostali igrači Liverpoola uživali u dočeku i pored poraza od Real Madrida na Maneovom licu se vidjelo da nešto nije u redu. Senegalac je bio totalno odsutan i gotovo da se nije ni nasmijao tokom vožnje autobusom ulicama Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opis nije dostupan.

Engleski mediji smatraju da je već očito da Mane odlazi, te da se na njemu moglo jučer vidjeti da je tužan što je jednoj eri došao kraj, ali jednostavno želi neki novi izazov u svojoj karijeri.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prelazak u Bayer? E Novinaru
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi