Mane iznenađen potezom zvijezde Bayerna: Tek je došao u klub, a tako ga je dočekao

Senegalac nije još odlučio

Mane iznenađen potezom zvijezde Bayerna: Tek je došao u klub, a tako ga je dočekao

Endin Čaušević

Bayern je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak Sadija Manea.

Mane je nakon šest godina odlučio da napusti Liverpool čime je iznenadio fudbalsku javnost jer je na Anfieldu uz Mohameda Salaha bio prva zvijezda kluba.

Ipak., Mane je donio odluku da je vrijeme za novi izazov u karijeri i izabrao je odlazak u Bayern s kojim je potpisao trogodišnji ugovor, te je prije nekoliko dana zvanično predstavljen na Allianz Areni.

Još uvijek nije poznato koji broj na dresu će Mane nositi u Bayernu, ali prema pisanju njemačkih medija mogla bi mu se ispuniti velika želja.

Jasno je da Senegalac preferira broj deset koji je nosio u Liverpoolu, ali je on trenutno zauzet u minhenskom klubu jer ga nosi Leroy Sane.

Međutim, njemački mediji su objavili da je Sane već odlučio da će prepustiti svoj broj Maneu, te da će on zadužiti neki drugi broj. To je potvrdio i njegov otac Souleymane Sane.

"Ako Sadio želi broj deset siguran sam da Leroyju neće biti problem da mu ga prepusti. On je to već odlučio", rekao je Saneov otac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, Mane je prijatno iznenađen što je Sane spreman da mu prepusti broj deset, ali još uvijek nije donio odluku da li će ga uzeti. Poznato je da je Mane izuzetno skroman dečko, te neće biti iznenađenje ako iz pristojnosti odbije Saneovu ponudu i uzme neki drugi broj.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi