Za Liverpool je pravi šok uslijedio tek nakon što je stigao poraz u svlačionici

Redsi izgubili od Reala

Za Liverpool je pravi šok uslijedio tek nakon što je stigao poraz u svlačionici

A. Čaušević

Liverpool se nije uspio revanširati Realu te je baš kao prije četiri godine ponovo izgubio u finalu Lige prvaka. 

Redsi su do prije nekoliko sedmica bili blizu osvajanja četiri trofeja u jednoj sezoni, ali su se na kraju morali zadovoljiti sa dva domaća Kupa te su ostali bez onih najpoželjnijih Lige prvaka i Premiershipa.

Da stvar bude gora nakon finala Lige prvaka, Liverpool je ostao bez jednog od svojih najboljih igrača koji je najavio odlazak.

Madridski AS je objavio vijest da se Mane već pozdravio sa saigračima te je u izjavi Juergenu Kloppu i ostalim poželio puno sreće.

"Želim da se hvatlim navijačima za sve i treneru također. Ovom timu želim sve najbolje na svijetu", navodna je izjava sjajnog Senegalca.

Mane Anfield Road napušta nakon šest sjajnih godina gdje je stekao status jednog od najboljih igrača svijeta i osvojenih nekoliko trofeja uključujući Ligu prvaka.

Iskusnom ofanzivcu ugovor s Redsima ističe na ljeto 2023. godine, a već je odlučeno da napusti klub uz određenu finansijsku kompenzaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njemački Bild je ubijeđen da će Mane karijeru nastaviti u Bayernu. Pregovori su u naprednoj fazi. Za sada se spominje cifra od 30 miliona eura, dok se u Liverpoolu nadaju većoj cifri.

Inače, bez obzira na poraz u finalu Lige prvaka Mane i dalje visoko kotira za osvajanje Zlatne lopte ove sezone. Ispred njega je samo Karim Benzema.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Sad kad sam se skinuo sa aparata od sinoć mogu sa ponosom da kažem penal madrid i sinoć su pokrali utakmicu
1 5
kurjak
@King_Kenny Kingu,primiću te u veliku porodicu navijača Real Madrida i da živiš opušteno i slaviš trofeje.Život je kratak zato nemoj se puno razmišljati.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti