Sadio Mane donio veliku odluku i razočarao navijače koji su ga godinama okivali u zvijezde!

Ako bude morao napustiti Bayern...

Sadio Mane donio veliku odluku i razočarao navijače koji su ga godinama okivali u zvijezde!

E. Ganibegović

Sadio Mane ljetos je kao veliko pojačanje doveden u Bayern, no čini se da je klubu iz Njemačke donio više štete nego koristi. Sada je donio odluku koja će razočarati i navijače njegovog bivšeg kluba.

Prethodnog ljeta je Sadio Mane iznenadio sportsku javnost odlukom da napusti Liverpool. Na kraju je izbor Senegalca bio minhenski Bayern.

U Bavarskoj je trebao predstavljati veliko pojačanje, no doživio je tešku povredu zbog koje je propustio i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Vratio se u februaru mjesecu na teren, a Bayernu je otada do sada donio više štete nego koristi. Naravno, mislimo na posljednja dešavanja u svlačionici.

Nakon poraza od 3:0 od Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Mane je u svlačionici fizički nasrnio na Sanea i nanio mu povrede na licu.

Bayern je odlučio da ga suspenduje, a Mane je sada donio odluku koja će razočarati navijače kluba iz kojeg je i stigao u njemačkog velikana.

Oglasi

Naime, reprezentativac Senegala odlučio je da, ukoliko moradne napustiti Bayern, neće se vraćati u Liverpool, nego će potražiti neku novu destinaciju.

U medijima u Engleskoj objavljeno je da su njegove namjere upravo da se vrati na Anfield, no BILD danas piše da to nije istina, te da je Mane donio suprotnu odluku.

Podsjetimo, Mane je u dresu Liverpoola nastupao od 2016. do 2022. godine, a Redsi su ga Southamptonu platili 41,2 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U dresu Bayerna upisao je do sada 32 nastupa na kojima ima učinak od 11 golova i pet asistencija. 

Ugovor s Bayernom ima do ljeta 2025. godine i vidjet ćemo, ukoliko bude napuštao klub, na koji način će to biti - da li će ga Bayern prodati ili će doći do sporazumnog raskida saradnje. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pinglewood
Moradne? Kod nas se u školi kec dobijao za ovo!
4 0
stranputica
Pa dobro kakav je ovo članak? Kamara teksta, da nam kaže da ne odlučio da neće nazad u Liverpool? Prvo njegova biografija, koja se ponavlja iz dana u dan onda fantastična vijest....Dajte nađide neko dijete 7,8 razred da vam pročita tekst prije objave....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi