Voditelj pitao Manea da li je sretan što vidi bivšeg igrača Metza, a on nije imao pojma ko je on

Na licu mu se vidjelo da mu je neugodno

Voditelj pitao Manea da li je sretan što vidi bivšeg igrača Metza, a on nije imao pojma ko je on

Endin Čaušević

Sadio Mane našao se sinoć u centru pažnje tokom ceremonije dodjele Zlatne lopte.

Fudbaler Bayerna doputovao je u Pariz da bude dio svečanosti jer je i sam osvojio nagradu Socrates koja se dodjeljuje igračima koji se brinu za društvo, učestvuju u humanitarnim akcijama i mnogim drugim incijativama.

Mane je prvi kojem je uručena ova nagrada, te je mnoge oduševio svojim skromnim ponašanjem kada se pojavio na pozornici.

"Izuzetno sam sretan što sam večeras ovdje sa svima vama. Naravno, kao što ste rekli jesam malo stidljiv kada treba govoriti o tome što radim za narod Senegala, ali sam sretan što sam u mogućnosti da im pomognem i promijenim neke stvari", rekao je Mane.

Međutim, pored nagrade koju je dobio Mane se našao u centru pažnje i zbog dosta smiješne situacije koja se desila dok je davao izjavu za jednu francusku televiziju koja je prenosila ovu ceremoniju.

Oni su imali studio na ulazi u teatar Du Chatelet, a jedan od gostiju bio je i Mane koji je odgovorio na nekoliko pitanja.

Oglasi

No, tada ga je voditelj pitao da li je sretan što ponovo vidi Ludovica Obraniaka koji je svojevremeno nastupao za Metz za koji je nekoliko godina kasnije igrao upravo i Mane.

Međutim, tada je nastala neugodna tišina, a Mane je kratko upitao: "Ko je to?". Obraniak se samo nasmijao na sve to i dodao: "Upozali smo se kada smo bili u Metzu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vidjelo se na Maneovom izrazu lica koliko mu je bilo neugodno što nije prepoznao nekadašnjeg poljskog fudbalera, ali se ljubazno nasmijao i dodao je da mu je žao što ga se nije sjetio.

Obraniak je ponikao u Metzu za koji je igrao od 2002. do 2005. godine, a kasnije je još nastupao za Lille, Bordeaux, Werder, Rizespor, Maccabi Haifa i Auxerre. Karijeru je završio prije četiri godine.

Top Komentari

bazaorao
A jel Mane šarmirao damu? Koji klocevi! Koji debilski tekst! I još znaju da je debilski i isključili komentare...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi