Safet Sušić ponovo postaje selektor?

Nakon što je Rajevac dobio otkaz

Safet Sušić ponovo postaje selektor?

Kao jedan od kandidata za upražnjenu klupu reprezentacije Alžira ponovo se spominje naš Safet Sušić. 

Alžirski nogometni savez je nakon tri mjeseca sporazumno raskinuo ugovor sa Milovanom Rajevcem, a razlaz između dvije strane je uslijedio nakon remija sa Kamerunom na početku finalne runde kvalifikacija za Mundijal.

Odlazak Rajevca je u tamošnjim medijima ponovo aktualizirao priču da bi popularne "Pustinjske lisice" mogao preuzeti bivši bh. selektor Safet Sušić, koji se sa Alžirom dovodio u vezu i prije nego što je imenovan Rajevac. 

Alžir je loše zapoečo posljednji dio kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i sada mora da nadoknadi propušteno u daljim mečevima u "grupi smrti", u kojoj su, pored Kameruna, još Nigerija i Zambija. 

Alžirci su podsjetili da je Sušić plasmanom BiH na Svjetsko prvenstvo postao nauspješniji bh. selektor, a inače on je osim BiH još vodio Evian, Rizespor, Ankaraspor, Ankaragucu, Konyaspor, Al-Hilal, Istanbulspor i Cannes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi