21

Komentari (21)

King_Kenny
...ja se pitam prati li iko iz ovog usranog saveza ove talente?...
Senkija
Nisi ti kriv sto si se glup rodio nije ti lako razumijemo te svi smo uz tebe..
Harise
Hamulic, Kikanovic, Zolotic, Mujakic, Jasic, Huseinbasic, Rahmanovic i Hajradinovic moraju obavezno igrati za našu reprezentaciju!
user1611570786
Ko je Kikanovic? Gdje igra?
Mowzilla
@user1611570786 vjerovatno misli na Benjamina Kikanovica. Momak igra u MLS ligi u San Jose Earthquakes, ima 22 godine, u ovojo sezoni je na 30 utakmica dao 6 golova i upisao 4 asistencija. Nije lose, ali savez se ne obazire na igrace koji su preko bare jer bi inace vratili Memisevica, koji igra idalje solidno u Kini...
user1646074464
Hamulić,hmm. Garant USK. Barem tamo ima Hamulića mnogo Čekamo te momčino
user1663816644
Svska cast momcino.Samo naprijed.
SarajFK
@axel42 @Nogometas @pjanke.sa Joj jes vam krivo sto sam vjerovatno u top 3 najboljih komentarora ovdje, ako ne i najbolji. Danas sam zaradio preko 300 lajkova. Vise nego sto vas trojica zajedno dobijete za 2 godine. Hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhaha
Sadko
Koja si ti budala
durgutajdin
Usto si dobio hiljadu dislajkova a od tih 300 lajkova pola si sam sebi lajkovo
prvenac
Dobro ovo momče. Nerviraju me ovi likovi koji ne prate sport nego jedni druge. Vratite se na bosanske livade pa se ganjajte s ostalim ovcama.
SarajFK
Ma pusti ih, nisu oni krivi sto su takvi. Voljeli bi i oni da su normalni kao i svako drugi ali Bog im eto uzeo pamet. @axel42 @pjanke.sa @Nogometas
FahroKonjHodzic
nikad cuo nisam za taj klub kolko smo propali nogometno smijesno
SarajFK
@Nogometas HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Saida Hamulica u BH reprezentaciju, treba racunati na njega. Ima Bh potenciala, bit ce BH reprezentacija jaka ako bog da.
SarajFK
Hahahahahahahahahahhahauahauaja
SarajFK
HAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Evo ga SarajFK ekspresno je sebi dao lajk, brze je sebi dao lajk, nego sto je napisao komentar. Samo retard moze davati sebi lajk.
axel42
Al bukvalno na svaki svoj komentar odmah ide lajk!! Koliki bolesnik moraš biti?? Još se nešto kobajagi sam sebi smije!!
kenny
SarajFK crkni p*cko dbgd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.