Saigrač otkriva: Ronaldo je od mene napravio kavopiju

Navukao ga na kafu

Saigrač otkriva: Ronaldo je od mene napravio kavopiju

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo uglavnom je neko ko impresionira svoje saigrače, ne samo zbog svoje fizičke spremnosti i prehrane već i zbog nekih praznovjerja.

Njegov sunarodnjak i kolega iz svlačionice Manchester Uniteda, Diogo Dalot, kaže kako Ronaldo ima neka praznovjerja i kako prije svake utakmice, bez obzira na rivala, mora da popije kafu.

"Smiješna je to priča. Do početka ove sezone nisam bio veliki kavopija. Ali sve se promijenilo otkad nam je došao Cristiano Ronaldo. Prije svake utakmice pio je kafu u hotelu", rekao je Dalot, dodavši:

"Prvi put me čak vukao za sobom da mu pravim društvo. Ima i dana kada, nakon što popijemo kafu, prošetamo hotelom jer smo umorni od sjedenja us obama", kazao je Dalot.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je bio pod velikim kritikama jer u šest uzastopnih utakmica nije postigao gol, ali je uspio u srijedu navečer da prekine tu lošu seriju i da zatrese mrežu Brightona u 2:0 pobjedi njegove ekipe.

Bivši engleski reprezentativac Jamie Carragher smatra da je povratak portugalske zvijezde u Manchester bio velika pogreška i da bi Crveni vragovi trebali da ga se riješe na ljeto. Portugalac je 5. februara napunio 37 godina, a ove sezone ima 27 nastupa za United u kojim je postigao 15 golova uz tri asistencije.

Top Komentari

Goran86
Ronaldo stari kafendzija.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi