Šaka jača od baklje: Navijački nokaut o kojem bruji Evropa

Bez straha od pirotehnike

Šaka jača od baklje: Navijački nokaut o kojem bruji Evropa

Gradski derbi između Crvene zvezde i Partizana, 148. po redu, okončan je bez pobjednika, ali i bez golova.

Crno-bijeli su ovim remijem zadržali pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, ali su dešavanja na terenu pala u drugi plan zbog navijačkih ispada na tribinama i oko stadiona "Rajko Mitić" zbog kojih je utakmica kasnila za 42 minute.

Mediji u Srbiji su složni da su huligani ti koji su obilježili derbi. Uoči utakmice došlo je do tučnjave na sjevernoj tribini gdje su se navijači Crvene zvezde, Delije, sukobile s policijom. Istovremeno su navijači Partizana, Grobari, također imali obračun s navijačima Zvezde na istočnoj tribini.

Uslijedio je neizbježni sukob s pristašama Zvezde, tokom kojeg se dogodila scena koja je u subotu navečer i nedjelju ujutro postala hit na društvenim mrežama, a posebno na internet stranicama koje okupljaju navijače. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mlađi huligan iz redova Grobara s upaljenom bakljom u ruci se zaletio na vidno starijeg navijača Crvene zvezde i dobio ono čemu se nije nadao…šaku u glavu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.