"Suareza se ne plašim jer i ja znam gristi, a Ramos je pokazao kako protiv Salaha"
Ne plaši se velikih zvijezda (Foto: EPA)

Rusi imaju metode za zaustavljanje

"Suareza se ne plašim jer i ja znam gristi, a Ramos je pokazao kako protiv Salaha"

Midhat Šljivak

Grupa A na Svjetskom prvenstvu u Rusiji je vjerovatno najmanje atraktivna.

Domaća reprezentacija za rivale će imati Urugvaj, Egipat i Saudijsku Arabiju, a Rusi su uvjereni kako će lagano do plasmana u drugi krug.

Defanzivac ruske selekcije Ilya Kutepov ne plaši se velikih zvijezda Urugvaja i Egipta, Luisa Suareza i Mohameda Salaha. Protiv njih zna kako će.

"Plašim li se Suareza? Naravno da ne, jer ako je potrebno i ja njega mogu ugristi", rekao je Kutepov.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ne brine ruskog defanzivca ni egipatska zvijezda Mohamed Salah.

"Ni Salah me ne birne. Kako ga zaustaviti? Pa, možete recimo uraditi ono što je Sergio Ramos. Pokazao nam je način na koji se može zaustaviti i ne mogu reći da me je uznemirilo to što se povrijedio u finalu. Želim mu oporavak, jer svako uživa igrati protiv takvog genijalca", rekao je ruski defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi