Salah "popio šamar" od sunarodnjaka

Na meču WBA - Liverpool

Salah "popio šamar" od sunarodnjaka

Edmir Škorić

Mohamed Salah je danas stigao do novog gola u Premier ligi, mada to nije bilo dovoljno da Liverpool ostvari pobjedu u gostima kod WBA (2:2).

Salah je bio strijelac drugog gola za Redse na ovom gostovanju, a to mu je bio ukupno 31. u Premier ligi i sve je bliže tituli najboljeg strijelca Premier lige.

Mada, nije sve proteklo baš idealno za Egipćanina u ovom susretu, pošto je dobio jedan jako nezgodan udarac u lice i to od svog sunarodnjaka koji igra za WBA Hegazyja.

Salah neće previše osjetiti posljedice od ovog udarca, naći će se od prve minute u utorak na Anfieldu protiv Rome u prvom susretu polufinala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi