Salah postavio uslove, sada je sve na Liverpoolu

Koliko traži Egipćanin?

Salah postavio uslove, sada je sve na Liverpoolu

E. Škorić

Egipatski reprezentativac Mohamed Salah igra u životnoj formi.

Salah je ove sezone na devet utakmica Premier lige postigao 10 pogodaka, a tri ih je dao u nedjelju u velikom engleskom derbiju protiv Manchester Uniteda. Uz to, ima pet golova na tri utakmice Lige prvaka.

Trenutno je prva zvijezda Liverpoola, koji želi da produži ugovor s njim, no još uvijek nema konačnog dogovora jer navodno Egipćanin ima visoke zahtjeve.

Ugovor s Redsima ističe mu na kraju sezone, a engleski mediji navode da je Salah odredio svoju cijenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno Salah želi 500.000 funti sedmično i na čelnicima Liverpoola je da na kraju procijene da li da ispoštuju njegove zahtjeve. S obzirom na sve, neće imati izbora, morat će udovoljiti svim željama svog prvog strijelca.

Što se tiče Salaha, on uporno ponavlja da želi ostati do kraja karijere u Liverpoolu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Cemou ova pohlepa vodi?
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi