Salah preko Twittera poslao poruku igračima Atletico Madrida pred revanš na Anfieldu

Očekuje nas spektakl

Salah preko Twittera poslao poruku igračima Atletico Madrida pred revanš na Anfieldu

E. Čaušević

Liverpool je u utorak poražen u gostima protiv Atletico Madrida (1:0) u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Atletico Madrid je uspio postići gol na samom početku meča kada je Saul savladao Alissona. Madridski tim je igrao dosta defanzivno u finišu meča i bilo je jasno da žele sačuvati svoju mrežu pred revanš na Anfieldu.

Atmosfera na Wanda Metropolitanu je bila zaista užarena, a ništa manje nije bilo ni na terenu. Igrači Liverpoola su u pojedinim momentima bili razočarani koliko su fudbaleri Atletica grubi, te su to komentarisali i nakon meča.

No, jasno je da su Redsi ogromni favoriti na Anfieldu što su najbolje pokazali prošle godine protiv Barcelone. Sigurno je da zbog svega igrači Liverpoola imaju veliku motivaciju, a to pokazuju objavama na društvenim mrežama.

Prvi koji se oglasio bio je Mohamed Salah koji je poručio jasno igračima Atletica da ih Anfield čeka, a podršku u komentarima dali su mu ostali saigrači.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ono što je sigurno jeste da nas očekuje spektakularan revanš na Anfieldu koji se igra 11. marta sa početkom u 21 sat.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Dosta je i vaseg, prosle godine vasi navijaci kamenuju autobus od Man City-a, a u revansu grubo osteceni od sudija, nije ni vasa do zore gorila
2 2
Benjamingst
Kad ispadnu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi