Salah opisao kako mu izgleda kuća: "Moja žena to ne voli"

Poput bolnice

Salah opisao kako mu izgleda kuća: "Moja žena to ne voli"

Edmir Škorić

Egipatska zvijezda i napadač Liverpoola, Mohamed Salah, našalio se u intervjuu za France Football da njegova kuća "izgleda kao bolnica" zbog opreme za rehabilitaciju koju ima, otkrivši da to naravno smeta njegovoj supruzi.

Završena sezona bila je jedna od najboljih za Salaha, koji je s Liverpoolom osvojio Liga kup i Kup i FA kup, stigao do finala Lige prvaka, dok je s egipatskom reprezentacijom igrao i u finalu Afričkog kupa nacija protiv Senegala.

Uostalom, izabran je najboljim igračem engleske Premier lige i pokupio je nekoliko individualnih priznanja.

Salah je veliki borac, puno trenira, ulaže maksimalne napore svakog dana, a u njegovoj kući nalaze se razni instrumenti za rehabilitaciju, pa je rekao da ga to podsjeća na bolnicu.

"Pokušavam meditirati svaki dan, deset-dvadeset minuta, sam. Dvije sobe u našoj kući su posvećene različitim spravama za fitnes i bodybuilding. Kod kuće mogu raditi i krioterapiju, postoji soba za prekomjernu težinu. Stalno pokušavam da poboljšam moje fizičko stanje", rekao je Salah, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je da volim reći da mi kuća izgleda kao bolnica, ali moja žena to ne voli. Kaže da provodim više vremena sa svojim organima nego s njom", rekao je Salah, koji je potom otkrio šta voli da jede.

"Više volim brokulu, slatki krumpir, ribu, piletinu i uvijek salatu. Kad odem u lijep restoran u Londonu, volim sushi. Najviše jednom mjesečno ću jesti pizzu. Volim hamburgere, ali ih gotovo nikad ne jedem jer su teški", otkrio je Salah.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Iskr boli na k
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi