"Here we go": Liverpool se pojačao igračem od 100 miliona eura

Nunez seli na Anfield

"Here we go": Liverpool se pojačao igračem od 100 miliona eura

Edmir Škorić

Liverpool je na pragu još jednog velikog potpisa, a riječ je o napadaču za kojeg su se otimali najveći timovi na Starom kontinentu.

Sadio Mane bi mogao preći u Bayern, sudbina Mohameda Salaha također je upitna jer je nedavno odbio da produži ugovor s Redsima, pa se ništa ne prepušta slučaju. Ranije ove godine doveden je sjajni Kolumbijac Luis Diaz, a sada je dogovoren prelazak Darwina Nuneza.

Nunez je oduševio nastupima u dresu Benfice i mnogi velikani pokušavali su da ga kupe, da bi na kraju Liverpool uspio izaći kao pobjednik. Za igrača je spreman petogodišnji ugovor, sve je praktično dogovoreno, ostalo je još samo da igrač potpiše.

Benfici će pripasti 80 miliona eura plus 20 miliona kroz razne bonuse, pa će transfer na kraju izaći oko 100 miliona eura.

Sigurno je da će Nunez biti veliko pojačanje za Redse, a navijači Liverpoola su oduševljeni potezom kluba jer su na taj način najvećem rivalu Manchester Unitedu pokvarili veliki posao.

Ovaj 22-godišnjak je prethodne sezone odigrao 41 meč za Benficu, te je zabio čak 34 gola i dodao još četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Bolji je od Mane-a. Dobar potez. Mane je više propao.
4 8
user1579409590
Ovo je 100 puta bolji Transfer nego onaj Realov od 100 Mio
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi