Salčinović govorio i o nastavku karijere: Igrat ću za Čelik koliko me god zdravlje bude služilo

Drugi dio današnje pressice

Salčinović govorio i o nastavku karijere: Igrat ću za Čelik koliko me god zdravlje bude služilo

U drugom dijelu današnje pressice Fenan Salčinović je govorio o nastavku svoje karijere. 

Tom prilikom je ponovio da će nastaviti igrati za NK Čelik i to besplatno, a osim toga osvrnuo se i na 1. kolo Kantonalne lige ZDK.

"Ako imate nekih pitanja, pitajte jer ja više ne planiram medijski da izlazim", upitao je Fenan prisutne novinare nakon što je završio svoj dio obraćanja.

Uslijedilo je pitanje: Koliko ćeš ostati u klubu?

"Koliko god bude zdravlje slušao i koliko budem mogao igrati. Da li će to biti jedna utakmica ili sto to ne mogu obećati".

Prvo kolo?

"To je teško pitanje, ja ću učiniti sve da igramo bar malo jer nisam dugo trenirao. Ne znam da li je s papirologijom to izvodljivo, ali ako bude igrati ću".

Da li poslije karijere planiraš ući u strukture kluba?

"Meni je najbitnije da sačuvam svoj obraz, obraz porodice. Da moja djeca mogu ponosno hodati ovim gradom. Da je njihov babo učinio sve da spasi ovaj klub. Da nije krvnik kluba, a ova sredstva što su ostala će čekati bolja vremena, ako ona dođu".

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Može li se iz svega ovoga nešto dobro stvoriti?

"Ja sam ovdje došao u svoje lično ime. Neće umaložavati ljude i spuštati se na njihov nivo. Čak neću ni loše govoriti o ovim ljudima iz Turske. Oni mene svi gaze već godina, lagali me, krivo su govorili, ali ja im sad sve halalim. Meni je bitno da sam učinio sve za spas kluba, a šta će oni na sjednici uraditi ne znam. Danas je došla priča da je ovo moje izlaganje predizborna kampanja, što je smiješna priča jer nikad nisam bio niti u jednoj stranici, niti planiram. Ako oni misle da mogu ugasiti klub mislim da ima dovoljno ljudi u ovom gradu koji će stati iza kluba i neće dati da ga se ugasi", zaključio je na kraju Fenan.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi