Salih Muminović se vratio u redove OFK Gradina
Muminović je bio član šampionske generacije Gradine koja je izborila historijski ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Srebreničani predstavili prvo pojačanje

Salih Muminović se vratio u redove OFK Gradina

E. Oštraković

Nogometaši Gradine iz Srebrenika prvi dio sezone završili su u gornjem dijelu tabele. 

Ipak Uprava ovoga kluba smatra da je potrebno pojačati konkurenciju u ekipi, te je danas u prostorijama kluba predstavljeno prvo pojačanje u ekipi Gradine.

Dres Gradine u drugoj polusezoni nositi će iskusni Salih Muminović. Muminović je skoro cijelu karijeru proveo u Srebreniku, a osim u Gradini nastupao je i u Ingramu iz Dubokog Potoka.

"Dijete Gradine, bivši kapiten i član šampionske generacije plavih sa preko 100 upisanih nastupa u dresu Gradine ponovo će braniti boje našeg tima", objavili su na zvaničnoj stranici OFK Gradina.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Uprava kluba iz Srebrenika najavila je i dolazak velikog pojačanja, sa ogromnim premijerligaškim iskustvom, a u narednim danima saznati ćemo o kojem igraču je riječ.

Ostaje da se vidi da li će Gradina uspjeti da se umiješa u borbu za prvo mjesto i ulazak u Prvo ligu Federacije BiH, obzirom da nakon jesenjeg dijela prvenstva za liderom Budućnosti iz Banovića kasni osam bodova.

Top Komentari

Dino69
Sretno Gradina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi