Salihamidžić izdao Kovača i otišao u Madrid po novog trenera Bayerna
Hrvatski trener je doveo Bayern na korak do nove titule prvaka, ali čini se da to nije dovoljno

Kovač će čini se ipak napustiti Bavarce

Salihamidžić izdao Kovača i otišao u Madrid po novog trenera Bayerna

S. Pašalić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić doputovao je u Madrida kako bi se sastao sa bivšim trenerom Reala Julenom Lopeteguijem.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Niko Kovač i pored toga što je na korak do osvajanja titule, broji svoje posljednje dane na klupi Bavaraca.

Salihamidžić je stigao u Madrid  kako bi provjerio iz prve ruke da li je Lopetegui zainteresovan da preuzme Bayern, iako je to izazvalo podjelu u bavarskom klubu, jer ostali imaju druge kandidate na umu.

Jedan od rijetkih koji je znao za planove sportskog direktora Bayerna je Thiago Alcantara koji je bio pod vodstvom Lopeteguija u selekciji Španije do 21 godine, ali i seniorske ekipe.

Julen Lopetegui je bez ekipe otkad je u oktobru prošle godine nakon serije loših rezultata otpušten iz Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

Top Komentari

absolute beginner
"Salihamidžić izdao Kovača i otišao u Madrid po novog trenera Bayerna" ovo naslov?U profesionalnom fudbalu neko nekog izdao?Kako vi primitivno gledate na normalne odnose u vrhunskim evropskim klubovima!Sutra kada Salihamidzic ne bude sportski direktor Bajerna hoce te opet napisati Bajern izdao Salihamidzica?Budite malo profesionalniji!Obrazujte se i posaljite vase novinarcice na studijsko putovanje platite im mjesec dana da proucavaju kako funkcioniraju velikani evropski pa onda pisite nesto!
6 0
Eduka93
Sportsport.ba ovbjavljuje najveci postotak laznih vijesti od svih portala. Kao da ste skupina kvazi novinara koji surfaju po svim portalima svijeta i sakupljaju lazne vijesti te ih objavljuju na ovom nekada dobrom portalu. Bruka i sramota.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi