12

Komentari (12)

YouTalkinToMe
Imaju puno pravo da oslabe konkurenciju i to su uvijek i radili ali barem ne trebaju govoriti da nije planski. Jedan period kada im je leverkusen bio glavna konkurencija, pokupovali su im igrače, poslije isto sa dortmundom a sada sa leipzigom. Panski jeste ali bi vjerovatno to i ostali radili da su u mogućnosti.
NodzeRM
Ma ja Bayer liga!..
Jupp
Bayer? Haj bjezi odavde!
NodzeRM
Izvini molim te, da Bayern M liga
Jupp
Ne treba bicu u lobiji
Kiss
Uvijek jedna te ista priča o FC Bayern kako kradu od konkurencije,a ljudi rade samo najbolje za svoj klub što je logično,niko to u ostalim ligama petice ne spominje
KB9
Tako su godinama dovodili iz Borussie Dortmund a sad isto rade sa RB Leipzigom zato i osvajaju samo Bundesligu a LP osvoje svako 10 godina
salt_city
a ko to ima vise titula lige prvaka od bayerna? odbi realovih barem 9 zbog kradja kroz istoriju.. bayern je najorganizovaniji i finansijski najstabilniji klub na svijetu, ciji su celnici spasili UEFU odbijajuci super ligu..
makelele
Bayern je osvojio 2 LP u zadnjih 8 godina, Real 4, Barca, Liverpool i Chlesea po jednu... nigdje veze, kao da neko osim Reala osvaja vise od Bayerna... a sto se tice dovodjenja najboljih igraca iz lige, to rade svi top klubovi i nije uprava bayerna kriva sto su ostali nesposobni
miki30
Pa matematičaru opasni da bi osvajati LP svako deset godina to bi bilo super. Gledaj ti kakvi klubovi tamo igraju, kad je osvojiš jednom u deset godina budi sretan.
Jupp
@KB9 uvijek ista prica, promijete plocu vise! U ostalim ligama je to ucestalije puno nego u Bundesligi pa ne spominjes to? I na kraju, Borussia je kriva, jer proda sve vazne igrace glavnom konkurentu, zbog toga sto je klub bez ambicija, kako u Bundesligi tako i LP! Sve im se svodi na zaradu, kao i Roma - navijace sto cekaju titulu ko ozeblo sunce, ko yebe! I kriv Bayern onda? Uostalom, sto BVB ne podeblja malo plate igracima, napravi ozbiljne ciljeve za narednu sezovu, dovede trenera svijetskog kalibra? Meni BvB drag klub, ali sve vise mi lici na Romu.
Nikkvih ambicija, prodaja bitnih igraca, mrtvi prosjek postaje. Na kraju krajeva, igrac je taj koji pristane da igra za drugi klub.
P.s. Hummels je Bayernovo dijete, iz omladinskog pogona ga kupila Borussia!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.