8

Komentari (8)

denimen9
Brazzo isto vegeta, u sve se miješa
celikze
Ako si se pelcovao zadrzi za sebe.Tako vazi i za ove nepelcovane.
Medo-Brundo
Cuj zadrzi za sebe pa druge ugrozi.
Mepa
Cime ugrozava?Medijskom propagandom?Narod kao da je retardiran u sve vjeruje sto procita. Zasto se niko nije zapitao sto se uopste stvorio takav virus, sto niko ne odgovara za taj virus, sto niko ne odgovara za vakcine i posljedice vakcinacije. Kao drustvo dozivljavamo jednu veliku dekadencu gdje smo globalno nikad jaci sa tehnologijom a nikad gluplji. Filmovi i serije o zombi ljudima to su nam nagovjestili. Ide se kao tome da vise niko nema mozak za razmisljanje da budemo kao hajvani samo da zivimo jedemo i spavamo.
celikze
Buraz nisam imao snage da mu objasnjavam.Dnevno bar 10 papagaja ponavlja sve sto im mediji serviraju.Kazu vakcinacija ce sprijeciti pandemiju a vakcine poslije 1god. nista velika nula.Ja kao nevakcinisani ugrozavam kao ove vakcinisane kako majku mu.Nevakcinisani nesmiju na stadion kino pozoriste bazene itd. a ovi sve to smiju a uz to mogu se zaraziti i prenositi bolest.Za sve navedeno meni treba test i kako ja sirim bolest kad se testiram a ovi bez teste se setaju.Kazu prije je vakcina spasavala od zaraze itd. jeste jedna i dosta.Ovi kako su krenuli svako 6mj ce vakcinisati.
Tz_Niko75
Sto se tice texta; u pravu je Braco. Oni idu po hotelima i zaradjuju puno. Ako se od njih trazi vakcinacija, treba da urade. Ili nek idu rade nesto drugo. A ja sam se moro vakcinisat radi posla i putovanja i zivota a inace da ne radim ne bi niposto. Sta fali da odradimo i to pa nam onda nece imat sta reci. Ovako se vade uvijek na to i uvode restrikcije. Inat ne donosi nikom koristi
ArminA
Nigdje nisam vidio da se sportski sef vise mjesa u trenerski posao nego sto je to u Bayernu.
user601
Armine dragi kakve veze korona ima sa taktikom !! Ako cemo realno ovo je pitanje menadzmenta (dakle Hasanovo ) jer igraci sa svojim postupkom ostecuju klub..trener je tu da trenira ono sto ima na raspolaganju i to je to....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.