Salihamidžić: Zainteresovani smo za Goretzku

Sportski direktor Bayerna ne krije

Salihamidžić: Zainteresovani smo za Goretzku

Sportski direktor Bayern Munchena Hasan Salihamidžić javno je poručio da je njegov klub ozbiljno zainteresovan za dovođenje Leona Goretzke iz Schalkea.

Ovaj 22-godišnji veznjak ugovor sa klubom iz Gelsenkirchena ima do kraja sezone, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje kada bi tokom januarskog prelaznog roka obukao dres bavarskog giganta.

"Leon Goretzka je sjajan fudbaler, to je činjenica. Ali, on je trenutno član Schalkea i mi to poštujemo. Mogu samo reći da smo zainteresovani za njega", rekao je Salihamidžić, a prenijela zvanična stranica Bayerna.

Osim Bayerna, interes za Leona Goretzku pokazuje i Liverpool pa ostaje da se vidi u kojem od ova dva kluba će sjajni njemački reprezentativac nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, uvijek postoji šansa da Goretzka završi u nekom trećem klubu ali, gledajući iz ove perspektive, zaista je mala vjerovatnoća da se desi tako nešto.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi