U Bayernu se osjećaju izdanim

Salihamidžiću "zabili mač u leđa"

18

Komentari (18)

user1578504310
JJ90
Pa neće da grije glupu svjetskom i klupskom evropskom prvaku. Ccc
user1582360326
Nije bas tako u barci sad manje vise ima zagarantovano mjesto odlaskom semeda, a u Bayernu bi se morao boriti sa pavardom
ryan.giggs
Raspad sistema Barcelona otme igrača prvaku Evrope, Bayernu? Dovoljno govori ko je gigant igre.
JJ90
Nije u pitanju ko je gigant, nego gdje će igrat. U Bayernu bi grijao klupu svjetskom i klupskom evropskom prvaku.
IvanKing
Vidili smo po prošloj sezoni koliko su dobri bili pametnjakovicu, ne samo u prošloj u zadnjih 5 g minimalno.
trzac
Istina je da je Dest cekao Barcelonu, koliko god da su u Bayernu mislili da su veci klub nakon pobjede koja je bila splet okolnosti zbog situacije u kojoj se ekipa Barcelone nalazila. I dalje je referenca za svakog igraca Barcelona ili Real, svi ostali mogu da se redaju iza.
salt_city
Barcelona svoj prvi trofej LP osvojila 1992 godine, a drugi 2006, i smatraš ga većim klubom od Bayerna ili npr Milana? Mislim da imas 15,16 g, ili tako nekako..
miki30
Hahaha pa odavno nepročitah gluplji komentar. Nije on gospodine odabrao Barsu, on je htjeo u Bayern, gospodine prvaka Evrope, međutim ima jedan problem. Bayern ti nije cirkus od kluba i nema klaune u menađmentu, pa da plaća igrače koliko im neki tamo Zahawi ili šta ja već znam krokodil traži. 400 mil. je Bartemeu potrošio na Griezmana, Coutinha, Dembelea pa ih taj isti Bayern sasuo u svim segmentima igre, znači obruko ih za sva vremena. O čemu mi ovdje pričamo ba, kakva Barselona kakav racku. Znači samo radi para idu tamo i to je to. Neće Bayern da plati koliko traže, Barsa hoće i kraj priče. Znači nemoj porediti Barsu sa Bayernom allahati, nikad u istom rangu neće biti.
vedin
@miki30 a znaš li 5i koji je nadimak Bayerna u Njemačkoj?
miki30
Znam naravno Bauern. I šta sad?
Bajernovac
stvarno nema smisla naslov kao da se radi o mesiju ili ronaldu ,koji transfer de malo napravite normalnije objave,,ok,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.