Salihović prošao ljekarske preglede, ugovor do kraja sezone
Foto: EPA

Karijeru nastavlja u HSV-u

Salihović prošao ljekarske preglede, ugovor do kraja sezone

Sudeći prema informacijama koje dolaze iz Njemačke, Sejad Salihović je riješio pitanje novog angažmana. 

Nakon što je proteklih dana održavao formu trenirajući sa Hoffenheimom, ovaj bivši reprezentativac naše zemlje će ponovo zaigrati u Bundesligi, ali ovoga puta za Hamburger SV s kojim je dogovorio saradnju do kraja sezone. 

Salihović je danas uspješno prošao ljekarske preglede i sutra će, kako tvrde njemački mediji, odraditi prvi trening sa novim klubom. 

U slavni njemački klub Salihović dolazi kao slobodan igrač i svojim iskustvom trebao bi ove sezone biti od velike pomoći treneru Markusu Gisdolu, koji ima mnogo problema sa povrijeđenim veznim igračima. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hamburger SV-u na startu prvenstva ide veoma dobro. Klub nakon tri kola na svom kontu ima šest bodova i nalazi se na sedmom mjestu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi