Salihovićeva 'raketa' najbolja u historiji Hoffenheima

Navijači izabrali

Salihovićeva 'raketa' najbolja u historiji Hoffenheima

Gol koji je Sejad Salihović postigao protiv Borussije Dortmund proglašen je najboljim u historiji Hoffenheima.

Naš nekadašnji reprezentativac je svojedobno nastupao za Hoffenheim od 2006. do 2015. godine, postao je apsolutna legenda kluba, a njegovih partija navijači se i danas rado prisjećaju.

Na zvaničnoj stranici Hoffenheima prethodnih dana sproveden je izbor za najbolji gol u historiji kluba, a navijači su na kraju najviše glasova dali upravo Salihovićevoj majstoriji.

Radi se o golu koji je Salihović postigao 2011. godine protiv Borussije Dortmund. Slobodnjaci su bili njegovo najjače oružje, a to pokazuje i ovaj gol...

Prisjetimo se...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

K-I-N-G S-A-L-I 👑 The fans have spoken ❗ The rocket of a free kick from the boot of Sejad Salihović against Dortmund (2011) has been voted the best #TSG #Bundesliga goal 🚀 #BesTSGoal 🏆

Posted by TSG Hoffenheim on Friday, May 15, 2020

Top Komentari

Ivica_Osim8
Igračina ipo, jedan od najpotcijenjenih u njegovo vrijeme
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi