21

Komentari (21)

Bravo rumeni direktore! Doveo si klub do potpunog kraha. Pogledaj samo svoja pojačanja od ljetos i sve je jasno kao dan. Ali imaš nekog ko te štiti i to tako jako da ti po tom pitanju skidam kapu. Ali nećeš još dugo. Tipovima poput tebe, ahmedbegovica, nurke, hasanbegovica i kovačevića doživotno zabraniti da priđu Grbavici.
hzee42ooo0
Prodavao kom po Srebreniku, kakav on i direktor.
Ham0
Svaka cast Bekriji. Radi odlican posao. Bori se kao lav.
user1676220539
Radi odlican posao????… 3 trenera mijenja u godini dana,napravio ekipu od istrosenih igraca ne mogu jedno poluvrjeme izdrzati u jednom tempu.. Za rezultate naj vecu odgovornost nose trener i Sportski Direktor.. Odlican posao radi ali za druge klubove,zeljo nikad nije u povjesti bio losiji ni losije stajao na tabeli…
velez mo
Hamo legenda si,slazem se sa konstatacijom da radi odlican posao,a svi na njega,najveca greska je bila sto su otjerali gospodina El Turavija imao je odlican niz,Velika šteta
Ham0
Ti prijatelju ocigledno ne poznajes povijest zeljeznicara kada tako pises.
velez mo
Jasta nego Povijest,okrenuti se Hrvatskim pruznim radnicima,preimenovat se u HŠK,pa da vidis onda blagostanja i napredka.Doduse vec protiv nas skandirnjem praljku i rusenju simbola Mostara,darivanjem cvijeca i tako tim potezima pokazali su privrzenost svojim osnivacima.
Ham0
To je stvar filozofije. Ne kopčaš ti to.
gogs
Odlazi rumena ubleho, spletkaru i lazove.
DDG
E, moj Bekriću. Od čega ćeš se pojačati? Pogledaj sportski direktore gdje si doveo 34 igrača da treniraju. Možeš dovesti samo ovog malog od 19-20 godina jer će ga roditelji hraniti. Vrhunac bi bio da dovedeš nekog igrača za jednu polusezonu dok ne nadje novi klub i koji je koliko toliko situiran pa može igrati nekoliko mjeseci besplatno.
Cvare_Sala
Sta bi od onog odlaska u Ganu i Nigeriju da se traze igraci?
SonPen1946
samo aBd da budu pojacanja kao i do sad.
user1676377964
Biće pojačanja ko Viveros i Penaranda
Mujci
Drakula
Vi takve igrace ne mozete ni priustit a mi im damo 62k mjesecno. A vi stipendirajte igrace taman za federaciju da se pripremite hehehe
limvotemirvah
Shvatam da nemate para, ali spremati ekipu na snijegu i plastici je suludo. Rizikujete povrede i karijere tim momcima, dozovite se malo. Boze sacuvaj budala.
DDG
Istina. Bolje da su otišli negdje u školu u salu.
DDG
Nemam ništa protiv Akrapovića. Kapu mu skidam za doprinos u reprezentaciji. Kada su objavili da je došao za trenera bio sam iznenadjen i pomislio da su dobro odradili sa obzirom na uslove i šta su imali ponuditi. Ali, koji to trener i kakav to stručnjak dozvoli trening na ovom terenu? U ozbiljnim klubovima igrači imaju u ugovoru da ne smiju hodati po ovakvoj površini.
Drakula
A kad je on igra u repki nikad cuo za njeg
velez mo
DDG,a gdje ce trenirati u Konjicu sa zicagu zatvorili vrata,za međunozje nema para.Ja ipak mislim da i Bruno priprema sad za ovo prvenstvo u umjetnickom klizanju,mozda i ispadne kakav talenat,haj znaj!
user1613662710
Pozurite sa pojacanjima pauza nije toliko duga kao prije,,nemojte kasnit vec se potrudite sto prije dogovorit sta mozete i da probate to na pripremama uigrat koliko mozete,a ne da se uigravaju na vaznim utakmicama na kojima nam trebaju bosovi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti