30

Komentari (30)

papagaj
Fareus1921
Dosta dobra utakmica!Odbrana na nivou.Erić pokazao da je za klasu bolji od Fejzića.Odbrana nam je primila najmanje golova u sezoni,to je za pohvalu!Sredina bez Štilića,Sadikovića nije ni upola jaka,mora se pod hitno dovest neko.Napad može bolje,pod hitno realizaciju popravit (Lendrić,Juričić,Hajri.Ovo sa Macronom mi je muljaža neka,u Fan shop nije došla ostala oprema,danas nisu igrali u novim dresovima (prvo stavit u prodaju dresove pa dat ih igračima je amaterizam)plus nije predstavljeno na stranici Macronovoj.Moramo to bolje dosta bolje!
Gameboy
Nije ni suđenje pomoglo da se pobijedi Željo
Adi2019
Kakvo sudzenje o čemu pričaš lave nemoj da mlatis gluposti ako nemaš ništa pametno da kažeš hahah e nevjerujem
Gameboy
Suđenje je bilo smiješno, 70 30 za Tuzlu
E.Car
Ne bih sudiji ništa zamjerio osim što je kod crvenog mogao svirati i kontra faul, zbog pogrešnog građenja, crnkic je jednostavno postavio nogu na putanju shortyu.
Rigel
Dobra utakmica.
bazaorao
Definitivno najnesretnija ekipa u cijeloj ligi. Sretno tuzla
bazaorao
Definitivno najnesretnija ekipa u cijeloj ligi. Sretno tuzla
BordoBijeli_exyu_sa
Pa ko da niste iz dzamija izlazili 14 dana
E.Car
Bolje i u džamiju nego na šišu. A vidiš li ikad išta pozitivno, osim što pljuješ po svemu. Tuzla je ekstra ekipa, igraju, preslikana utakmica sa koševa, samo je Željo imao više prilika nego Sarajevo.
BordoBijeli_exyu_sa
Samo pljujem po sadaka ekipi, jer je to cinjenica...nastavi sa dzamijom ima rezultata
AnijakManjo
Glupane evo ti marka, kupi sebi stadion.
BordoBijeli_exyu_sa
Ti za cigle ostavi, plava pickica
E.Car
Ti si očigledno jedan krezavi pitar sa kojim ne vrijedi razgovarati. Čast pojedinim pitarima, ti pripadaš grupi koja svoj maksimum dostigne jeduci gofna.
bLUES
BRAVO ! teska pobjeda, ali pobjeda je pobjeda, dvije utakmice u minusu to je 6 bodova, naredna Olimpik, idemo korak po korak, i u derbiju demolirati kone na gradskom stadionu Kosevu po staroj dobroj navici
BordoBijeli1946
Cuj 6 bodova. Igras protiv dvije najbolje ekipe u zemlji te dvije legendo. Ti vec upisao 6 bodova hahahahahahaha
bLUES
Zrinjski daleko da je najbolja ekipa, to dokazuje i tabela i kiksevi od kako je pocela liga, a u derbiju sve moguce, pogotovo ako se sjetis prosle sezone ;)
BordoBijeli_exyu_sa
Smrces li ti sta?
Rajvosa2019
Eric igrac utakmice - utakmica izjednacena , ali je Eric veceras branio kao Neuer / dobra tekma
BatonDezitijat
jos nisu poceli igrati u novim dresovima a novi dres nije ni predstavnjen na macronovoj stranici ovdje se nesta opasno Mulja !
E.Car
Vjerovatno je sasiven u novom pazaru?!?!?! Koja ste vi bagra!!!!
sipopugaloma
Mene stid kako klub iz glavnog grada 20 minuta zadrzava vrijeme i valja se po terenu.
tex_willer
Garant te je stid kad i Olimpic zadržava vrijeme.
E.Car
Koju si ti utakmicu gledao??? Ko je zadrzavao vrijeme? Erić dobio žuti jer nije ispucao loptu za 5 sekundi ostalo ništa sporno nije bilo!!!! Ne jedi gofna!!!
BordoBijeli1946
Cuj ko je zadrzavao vrijeme, onaj ubacuje drugu loptu, pa mase sudiji kako su dvije lopte u terenu, kad je aut tri igraca se izmjenjaju dok ga izvedu. Zadrzavanje u rangu Orasja, ali svjesni ste i vi toga, ne moram vam ja pricati, bas kao sto ste svjesni ko ce biti novi stari sampion.
nedoni46
dobra tekma, steta sto ne bi vise golova
Aconcagua
Konačno normalni komentari, lijepo vidjeti. Sportski pozdrav.
Adi2019
Ma raja valja gluposti dobra tekma ko god da je pobijedio zasluženo tako da nema rasprave 3 boda se pikaju sportski pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.