Neshvatljiva greška iskusnog Handanovića: Proletio u prazno i "častio" Immobilea

Sjajan meč

Neshvatljiva greška iskusnog Handanovića: Proletio u prazno i "častio" Immobilea

Edmir Škorić

Inter i Lazio igraju meč 21. kola Serije A i za sada gledamo dobru nogometnu predstavu.

U 17. minuti je Lautaro Martinez uspio zatresti mrežu Lazija, ali je VAR ustanovio da je Argentinac po prijemu lopte bio u nedozvoljenoj poziciji.

Slavlje Interovih igrača je tada prekinuto, no u 30. minuti sve je bilo čisto. Stoper Bastoni je gađao i pogodio za 1:0.

Samo pet minuta kasnije neshvatljiva greška Samira Handanovića. Iskusni slovenski golman odletio je u prazno, a Ciro Immobile takve poklone rado prihvata, pa je sada 1:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac Edin Džeko trenutno je na klupi, no u nastavku bi mogao dobiti šansu, pogotovo ako gosti iz Rima zadrže ovih 1:1 ili povedu.

Top Komentari

Babuka1
Sad ce onaj Materazzi napisat da je juve kriv.
3 1
irnes4
Kaznio malo klub zbog Onane ?
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi