Handanović riješio sve dileme

Sjajni slovenski čuvar mreže

Handanović riješio sve dileme

Samir Mlaćo
Iako se špekulisalo da nakon deset godina odlazi iz Intera, Samir Handanović ipak neće mijenjati klub.

Naime, slovenski golman postigao je dogovor sa Interom i produžio je saradnju do ljeta naredne godine.

"Prije deset godina sam stigao u vrhunski klub i još sam tu. Veoma sam sretan, želim da nastaviti igrati za Inter. Igrati za Inter znači imati želju za osvajanjem trofeja. Zato smo ovdje i nadam se da ćemo svi pomoći klubu da dođe do titule“, kazao je Handanović.

Handanović je karijeru počeo u Domžalama, a zatim potpisao za Udinese.

Iz tog kluba je i stigao u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Boravio je i na posudbama.

Za reprezentaciju Slovenije upisao je 81 nastup.

Top Komentari

Husrefbeg22
Prvo, nije on slovenski golman vec slovenacki (ako znate kako se izvode pridjevi od naziva drzava). Drugo, da je kojim slucajem Hrvat ili Srbin vi bi napisali Hrvat (ili Srbin) itd. Ali, posto je Bosnjak vi novinari sportsport.ba upadljivo izbjegavate navesti naciju Bosnjak. Bilo bi najbolje da pisete golman (igrac) tog i tog kluba a pustite geografske ili nacionalne pojmove kada o tome nista neznate ili necete da znate.
5 0
antikomunist
Samir Handanović, jedan u nizu IZDAJICA NARODA I DOMOVINE....
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi