Zbog čega je na golu Intera Radu, a ne Handanović?

Igraju protiv Bologne

Zbog čega je na golu Intera Radu, a ne Handanović?

E. Ganibegović

U ovim trenucima Inter igra zaostalu utakmicu 20. kola italijanske Serije A protiv Bologne. 

Na iznenađenje mnogih u sastavu intera nema prvog golmana Samira Handanovića, a na njegovo mjesto Simone Inzaghi stavio je Ionuta Radua.

Italijanski mediji objavili su da je Radu postao starter Intera u utakmici s Bolognom nakon što se Samir Handanović, golman koji ga je držao na klupi cijelu sezonu Serije A, požalio na bolove u leđima neposredno prije utakmice.

Ovaj 24-godišnji rumunski golman, koji bi na ljeto trebao napustiti Inter, ove sezone igrao je u samo jednoj utakmici, s Empolijem, u talijanskom kupu koji je 19. januara pobijedila momčad Simonea Inzaghija rezultatom 3:2.

Utakmica s Bolognom ima veliki ulog za Inter, momčad koja će se u slučaju pobjede popeti na prvo mjesto, bod iznad rivala Milana.

Nakon prvih 45 minuta, rezultat je 1:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Perišić je u trećoj minuti doveo Inter u vodstvo, da bi 25 minuta kasnije izjednačio Arnautović i sigurno nas čeka zanimljivo drugo poluvrijeme.

Edin Džeko čeka šansu s klupe. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Evo ko sve kupi kes sutanjem balona doduse ovaj niti zna sutnuti ni branit...
1 0
King_Kenny
...evo ga proda titulu majstor svojom gluposcu...ccc.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi