Hladnokrvnost kakva se ne pamti: Ovako je Samir Handanović 'ponizio' tragičara iz Bologne
Foto - Screenshot

Ionut Radu napravio grešku za pamćenje

Hladnokrvnost kakva se ne pamti: Ovako je Samir Handanović 'ponizio' tragičara iz Bologne

M. Šljivak

Inter je u zaostaloj utakmici 20. kola Serije A poražen na gostovanju kod Bologne s 2:1 i četiri kola prije kraja prvenstva je na dva boda iza gradskog rivala Milana u borbi za Scudetto.

Tragičar u Bologni bio je rumunski golman Ionut Andrei Radu koji je u 82. minuti napravio nestvaran kiks. Radu je pokušao proslijediti loptu saigraču, ali ju je poslao prema golu što koristi Nicola Sansone i pogađa za 2:1.

Radu je neočekivano stao na gol. Prvi golman Intera Samir Handanović požalio se na bolove u leđima pred ovaj duel, pa je Rumun dobio šansu i dobro je zabrljao.

Nakon onog što je napravio Radu je bio potpuni slomljen. Saigrači su pojurili prema njemu kako bi ga utješili, ali ne i Samir Handanović.

Slovenac je ga nije ni pogledao nakon utakmice. Zaputio se prema svlačionici dok je uplakani Radu tražio oprost od svih drugih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ionut Radu je prošao omladinske selekcije Intera. Dugo je branio po posudbama, pa je tako nastupao za Avellino, Genou i Parmu.

Za Inter je u karijeri nastupao ukupno pet puta, ali nakon sinoćnje greške teško da će se više naći među stativama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Ovog portala da nema ja se ne bih imao cemu smijati hahahahahahahahaahahahhaha...na osnovu cega li je autor ovog texta napisao ovo sto je napisao,ja ne vjerujem
6 1
emanuelmacron
sve sam pratio utakmice,Handanovic je primao kllucne golove,ovo jes cista greska ,ali nije ovo jedina utamica,gdje ste vi kiksali,i na kraju ,ni nerjeseno vam nije pomagalo,sto znaci neozete svaliti na jednog covjeka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi