Za Raduovu platu u BiH radite 333 godine, a on je u jedinom meču napravio glupost života

Nesretni Rumun

Za Raduovu platu u BiH radite 333 godine, a on je u jedinom meču napravio glupost života

E. Ganibegović

Bologna je večeras u zaostaloj utakmici 20. kola Serije A s 2:1 savladala Inter. 

Na golu Intera po prvi put ove sezone u Seriji A stajao je rumunski golman Ionut Radu koji je "upao" umjesto Samira Handanovića. Slovenac je trebao biti u prvih 11, ali se požalio na bolove u leđima prije utakmice.

Krenulo je dobro po Inter. Perišić je goste doveo u vodstvo u 3. minuti, da bi Arnautović izjednačio 25 minuta kasnije.

Osam minuta prije kraja glupost života Ionuta Radua. Perišić je izveo aut, De Vrij mu pušta loptu (koji je također jedan od krivaca), a Radu je promašuje u namjeri da doda, sve prati Sansone i pogađa za 2:1.

Situaciju pogledajte klikom OVDJE

Ionut Radu godišnje u Interu zaradi 2,1 milion eura. To je približno četiri miliona KM, a da taj novac zaradi prosječan bh. građanin trebat će mu 333 godine. Za ovu računicu uzeli smo da je plata bh. radnika 1000 KM, iako mnogi imaju (mnogo) manje ili je nemaju nikako.

Dakle, Radu je u jedinoj utakmici u Seriji A ove sezone napravio glupost koja može koštati Inter titule i za to će inkasirati cifru za koju neko mora raditi preko 300 godina...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter koji je sada drugi sa 72 boda, dva manje od vodećeg Milana i u preostala četiri kola za sve će se prije svega pitati Rossoneri.

Interu su do kraja preostali susreti s Udineseom, Empolijem, Cagliarijem i Sampdorijom, dok Milan na rasporedu ima susrete s Fiorentinom, Veronom, Atalantom i Sassuolom i definitivno nas čeka epska završnica kada je u pitanju borba za Scudetto.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
staje to 333 godine da je 334 godine ondak bi bilo mnogo i nas djeko zaradjuje tolke pare pa nam dodje u sarajevo nepostuje disciplinu i reprezentaciju blokira igrace koji smiju il ne smiju doc na okupljanje ode da zdere hamburgere gladna mu guzica ostala djabe pare i velka plata proklet peksin
4 14
C.Banks
Dobar naslov, svaka čast novinaru. Šta reći na to evo i noći Kadra, u kojoj je naređeno da se uči, obrazuje. Neki od nas smo svu mladost dali u obrazovanje, i još radimo cijeli zivot u obrazovanju za male plate. Neki zarađuju svoju nafaku na težak način, najtežim fizičkim poslovima. Ali svima nam je Allah dž.š. odredio sudbinu, da se borimo, radimo, učimo, trudimo i halal zarađujemo i izdržavamo svoje porodice. Neka nam Allah dž.š. svima olakša životni put, da ne budemo zavidni, da budemo zadovoljni sobom i svojom nafakom. I neka nas nagradi na budućem svijetu
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi