8

Komentari (8)

Bavarac1312
Napunjen bankovni račun, sjećam se izjave prije no što će otić u Kinu. Citiram "Ovakav ugovor u Evropi mi može samo Bayern ponuditi" Šteta, momak ima kvalitet ali poletio je za novcem. U sezoni kad je De Light osvojio Evropu i napravio transfer u Juve, Memisevic je bio najbolji stoper Holandske lige u segmentu zracnih duela, cc 180. Iskreno, mogo je vise u karijeri, ali naš mentalitet ga je doveo gdje jest.
Petraaa
Evo ga opet u premijer ligu. Ziher
terrassa
Hammers
98 nastupa za groningen, u par utakmica i kapiten ekipe je i vise nego dobar cv kad se iscupas iz ove nase lige. Za primjer uzmi ostale igrace pl koji su otisli u mnogo slabije lige i nisu ni standardni bili a kamoli sta vise
Blibra
Ma on je svoju karijeru bacio kroz prozor potpisom za kineski klub, bice sretan ako nadje premijerligaski klub
Hasni
Tuzla City negine
19211921
Bolje placaju nego Hebei :D
E.Car
Plaćaju u kešu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.