"Dođi kod nas, možeš piti i izlaziti, ja ću te pokrivati"
Foto - EPA

Nasri o pozivu bivšeg trenera

"Dođi kod nas, možeš piti i izlaziti, ja ću te pokrivati"

M. Šljivak

Nekadašnji francuski reprezentativac Samir Nasri (34) odlučio je završiti karijeru.

Ofanzivac koji je tokom bogate karijere nastupao za velika imena evropskog fudbala (Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Anderlecht), odlučio se uprostiti u 34. godini nakon što nije mogao pronaći novi klub.

Nije želio da se vrati u Francusku i da zaigra za neki drugi klub osim Marseillea i odlučio je da se povuče.

Samir nije vodio uzoran sportski život. Volio je izlaske, alkohol i lake žene, a u razgovoru za Le Journal du Dimanche otkriva da je upravo zbog toga 2016. godine potpisao za Sevillu.

Tadašnji trener španskog tima Jorge Sampaoli ga je na nevjerovatan način uvjerio da dođe u klub.

"Više je bio prijatelj nego trener. Volio me toliko da mi je rekao: Dođi kod nas. Možeš piti, izlaziti, raditi šta god želiš i ja ću te pokrivati. Samo tražim da dobro odigraš utakmice vikendom", otkrio je Nasri.

Zbog Sampaolija se Nasri u prethodnom periodu povezivao sa Marseilleom. Argentinski stručnjak radi u ovom timu, ali na kraju se 34-godišnji fudbaler odlučio otići u penziju.

"Ne vidim se u drugom timu u Francuskoj osim Marseillea", istakao je Nasri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samir Nasri je u karijeri još nastupao za Antalyaspor i West Ham, a posljednji klub u kojem je nastupao je belgijski velikan Anderlecht.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je 41 put i postigao je pet golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Strasan veznjak, mogao je sigurno i vise, narocito u Reprezentaciji .
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi