Samir Radovac i Bojan Puzigaća su sve "prekucali" pred meč Sarajevo - Celtic

Oglasili se na Instagramu

Samir Radovac i Bojan Puzigaća su sve "prekucali" pred meč Sarajevo - Celtic

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeraas igraju protiv Celtica utakmicu play-offa Evropske lige.

Bordo klub večeras ima priliku da se domogne grupne faze Evropske lige i bude prvi bh. klub u historiji koji je to uspio.

Sarajevo je do sada četiri puta igralo play-off, ali nisu uspjeli da prođu dalje. Večeras imaju novu šansu i to protiv Celtica.

Posljednji put Sarajevo je u play-offu igrali 2014. godine protiv Borussije Moncengladbach, a u ekipi su, između ostalih, bili Bojan Puzigaća i Samir Radovas koji više nisu igrači bordo kluba.

No, i oni večeras navijaju za Sarajevo, te su svojim objavama na Instagramu oduševili navijače bivšeg kluba.

"Ako mi nismo mogli, ajte vi", napisao je Puzigaća, dok je Samir Radovac poslao poruku Ameru Dupovcu: "Idemo jako kapitenu".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karameho
i šta su prekucali ?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti