Još samo jedna pobjeda je potrebna Kraljevima

Samo čudo može spriječiti Real Madrid da osvoji titulu

28

Komentari (28)

Mehaga
Navijacima barcelone iskreno saucesce i brz oporavak
MirzaBarucic
Zasto? Barcelona je sama kriva sto su ispustili titulu iz ruku. Nema veze sa Real Madridom. Da, bice Real Madrid sampion, ponajvise zahvaljujuci mutavim transferima Barcelone. Kad vidim ko sve igra, neka titula ide u Madrid.
Mehaga
Pa naravno da je kriva,odnosno uprava barcelone,i zasluzeno je Real madrid prvi,kad se citava sezona pogleda,i medjusobni duel je pokazao ko je bolji
Nele.
Samo sudija kriv. Cijela Evropa se bunila zbog sudzenja jer uefa gura svoju uefalonu i oni o sudzenju, hehehe ..
MirzaBarucic
SuDJenju, Nele. Prvo se ti obazri na svoj pravopis, pa onda soli pamet drugima o fudbalu.
cccccc
Zbog te UEFAe je Real osvojio 3 LP zaredom. Treba pitati navijače Bayerna, PSGa, Juventusa, Atletica pa da vidimo šta oni kažu na tu temu.
ryan.giggs
VAReal Penadrid. Pomokrim se mojom batinom u takvu titulu.
MirzaBarucic
Jbg. jarane, navijac sam Barce otkad znam za navijanje, ali nisu nama krivi Real Madrid i sudije. Kriv je debil koji je dao otkaz Valverdeu, kriv je debil koji je iza ledja igraca placao medije da ih javno kritikuju, kriv je debil za titranje zvijezdama unutar tima + transfer smijurija. Kad Barca bude ponovo uzimala svoje talente a prestane davati ogromne sume novca na balavurdiju tipa Dembele, Coutinho, Vidal i njima slicni, mozda se vrate na pobjednicke staze.
cccccc
ovo već druga utakmica od restarta koju Real nije pokrao čime su znatno pokvarili statistiku: sa 87.5% pokradenih utakmica pred ovo kolo sada su pali na samo 77.8%. I ako do kraja ne pokradu više nijednu utakmicu procenat pokradenih će pasti na 'zanemarljivih' 63.6%, što će reći 'više nego zaslužena' titula.
realno_govoreci
Hhahahahahaha Jel ti krivoooo
BaboBih
Prvo da znas da nisam neki navijac Reala, a drugo pogledaj ti tu svoju Barcu pa vidi koliko su i oni utakmica uzeli gdje sudija malo pogurao. Trio dok je bio, Messi, Xavi i Iniesta ko se sjeca, pa igrac samo neka puhne u leđa nekom od njih faul je sviran... ne zelim reci da to nisu fantasticni igraci nego cinjenica da su sudije bile uz velikane.. sad kad je ove sezone Real prvi to ti je fokus, sljedece neka Barca uzme sve je regularno jelde?? Hehe. Malo pokazi obraz i reci cekamo vas sljedece sezone, a mani se kukanja nisi curica od 10 god
NodzeRM
Normalo da je vise nego zasluzena pa i vas smo razvalili da je bilo pravde na Camp Nou slavilo bi se vec. Nije niko kriv sto Barsa od gotovog napravi veresiju.
cccccc
BaboBih, to je tačno ali se isto tako sjeti utakmica koliko je puta Real poguran dok je Ronaldo igrao tamo. Sjeti se samo svih ovih penala samo na njemu, a da ne spominjem i sve ostale, a ti meni pričaš o nekim faulovima haha a ako suđenje sljedeće sezone bude ovako u korist Barcelona (a neće), ja ću prvi reći da su ih sudije pogurale ka tituli. Zna se da se Real zbog političke situacije gura mnogooo više nego Barcelona.
Vuk13
Salihović23
Nevjerovatno prvo poluvrijeme Reala, mislio sam u drugom još par komada i to je to... Kad jedna greška sve promjeni. Courtois trenutno u top 3 najboljih golmana. Jos jedna pobjeda i titula. ¡Hala Madrid!
Ivica_Osim8
Jesi gledo ti buraz utakmicu, Real nije mogo meda u drugom, ja sam s**** kako Granada igra, Courtois odbrani volej majstorski, pa Ramos s linije gola spasio za 2-2
re_aL7
3 boda su 3 boda. Jedna ruka spuštena na pehar. Bit ce Real opet šampion!! Respekt za Granadu.
Ivica_Osim8
nisam nista za to rekao, vec zato sto je gore napisao da je Real bez preveliki problema pobjedio, a zaslužena pobjeda Reala nema sta dali su jedan gol više, logicno da je zasluženo, mogu srat ovi Barcini al korektna utakmica nije bilo nikakvih spornih situacija
re_aL7
Ivica_Osim8
samo sam htio reći da nije lagana pobjeda , al zaslužena jeste
Nele.
Ma ovo su sudije krive. Mendi nije smijo pucat iz onog ugla, Benzema napravio korake kad je dao gol... Tako bi razmisljali uefalonini navijaci. Sampioniiiii, jos milimetar i Kraljevi su na tronu.
cccccc
najjače mi je kada navijač reala napiše uefalona, a real nijednu ligu prvaka nije osvojio bez pomoći sudija i uefa-e. također i većinu titula u primeri su ukrali
realno_govoreci
Ahahhahahahah od 13 titula sve uz pomoc sudija agahahhahhahahha koji paćenik.
ryan.giggs
Čuj dr. Karajlića što vazi. Vidio Madrid u atlasu. Hahahaha
dinass
Kako ti znas kad imas 15 godina od toga 5 pratis fudbal?
Maestro
Svaka čast sudaca o Zidan ne znaš ko je zaslužnih i za titulu
ArminA
Da mi je znati,ko li je zaduzen za takvu zavidnu gramatiku !?
Ivica_Osim8
buraz jesi ti gledo utakmicu il se praviš budala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.