Samo dvojica igrača Milana dobili sedmice, jedan od njih je Begović

Sjajno izdanje u Firenci

Samo dvojica igrača Milana dobili sedmice, jedan od njih je Begović

E. Škorić

Milan igra sve bolje, ali sinoć je nesretno ostao bez pobjede na gostovanju u Firenci.

Iako je imao 1:0 i igrača više, Milan nije uspio da pobijedi Fiorentinu, koja je osvojila bod golom iz penala u završnici meča.

Asmir Begović je debitovao, pošto se u nastavku povrijedio prvi golmana Gianluigi Donnarumma, a bh. reprezentativac je odmah upisao nekoliko odbrana i jednom na kraju spasio klubu bod. Kod penala je bio na lopti i malo je nedostajalo da ga odbrani.

Takvo izdanje je Gazzetta dello Sport nagradila sedmicom i Begović je najbolje ocijenjen igrač Rossonera uz Ante Rebića, Hrvata koji je ponovo postigao gol.

Ibrahimović je dobio ocjenu 6,5 za svoj nastup. Jedan gol mu je poništen zbog igranja rukom, a kasnije je i izborio crveni karton Dalberta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najmanje ocjene u timu Milana dobili su Conti, Romagnoli i Musacchio. Defanzivci Milana su "nagrađeni" s ocjenama 5,5.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanzemaljac
Svaka čast samo dalje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi